Sprijinul pentru Adi Cosac, exprimat de întreaga suflare social-democrată


Pe 5 noiembrie, locuitorii din Vlădești vor fi chemați la urne pentru a-și alege primarul. PSD a trimis în această cursă electorală candidatul cu, probabil, cele mai mari șanse pentru adjudecarea mandatului. Pe lângă faptul că este un om cunoscut și respectat în comuna natală, Adrian Cosac este omul care și-a demonstrat calitățile de manager al unui comunități locale de-a lungul anilor în care a ocupat funcția de viceprimar, dar și în cele câteva luni în care a condus comuna din vestul Râmnicului în calitate de primar interimar.
Nu mai departe de după-amiaza zilei de joi, atunci când social-democrații vâlceni s-au întâlnit în cadrul Comitetului Executiv, mai multe „voci” puternice din interiorul PSD Vâlcea (dar și ceilalți membri prezenți) și-au exprimat susținerea pentru Adrian Cosac. Putem să îi amintim aici (printre alții) pe Costi Rădulescu – președintele Consiliului Județean Vâlcea și Eugen Neață – deputat.
De altfel, mai multe declarații din care se poate observa susținerea de care se bucură Adrian Cosac în interiorul PSD Vâlcea puteți găsi AICI. AICI, AICI și AICI.