SORIN VASILACHE, reales președinte al PSD Băile Olănești


Joi, 29 septembrie 2022, în Băile Olănești, s-a desfășurat ședința de birou politic a PSD Băile Olănești. În cadrul acestei întâlniri, persoanele din localitate, recent înscrise în partid, au primit carnetele care le atestă această calitate.
Tot în această zi, s-a desfășurat și conferința locală de alegeri, în urma căreia Sorin Vasilache, primarul stațiunii, a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației locale social-democrată. Întâlnirea, la care au participat în jur de 60 de delegați, s-a desfășurat în prezența președintelui PSD Vâlcea – Constantin Rădulescu, a deputatului Ovidiu Popa și a consilierului județean PSD Florin Mutuligă.
„PSD Băile Olănești, o echipă frumoasă și puternică! La Olănești, avem o echipă puternică și frumoasă, dar și un primar inimos și destoinic, Sorin Vasilache. Sunt bucuros că, și aici, ni s-au alăturat tineri, dar și oameni cu experiență, alături de care sunt convins că vom avea rezultate foarte bune în viitor. Tuturor, le mulțumesc pentru implicare și le doresc mult succes!”, a declarat, la întâlnirea din Băile Olănești, Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea.