ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ la Primăria Râmnicului. Consilierii au fost convocați de îndată


Marți, 4 octombrie 2022, de la ora 11.00, în Sala Mare de la etajul 1 al Primăriei Râmnicului s-a desfășurat o ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului. Consilierii au fost chemați de îndată la această ședință, graba organizării întâlnirii fiind motivată nu de numărul mare al proiectelor aflate pe ordinea de zi, ci de urgența cu care trebuiau adoptate acestea.
De altfel, în cadrul ședinței extraordinare, consilierii locali au avut de dezbătut și aprobat două proiecte, după cum urmează:
1.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 117/01.04.2022 pentru aprobarea depunerii Proiectului „Lucrări de consolidare seismică și renovare energetică la Blocul V1, strada General Magheru nr. 1, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect”.
2.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 159/16.05.2022 pentru aprobarea depunerii Proiectului „Sisteme de transport inteligente la nivelul localităților membre ADI Transport și a cheltuielilor aferente acestuia”.