Se oprește apa rece în Băile Olănești


Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă din rețeaua PE D160mm, de pe strada Forestierilor intersecție cu strada Epurești, din Băile Olănești, vă comunicăm:
În data de 31.10.2018, între orele 09.00 – 13.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Băile Olănești pe străzile: Forestierilor, Parângului, Cuibul cu Dor, Horea, Podișor, Epurești, Islazului, Pădurii, Ponor și Înfrățirii.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele de intervenție ale Apavil SA vor face eforturi susținute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.
• Compartimentul mass-media al Apavil SA