SE ÎNTRERUPE APA POTABILĂ în Ocnele Mari


Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă aflată pe rețeaua de distribuție apă potabilă din fontă (D90 mm), de pe strada Alexandru Ioan Cuza (zona Magazin Diana), orașul Ocnele Mari, în data de 15 februarie 2023, în intervalul 09.00 – 16.00 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în orașul Ocnele Mari, strada Alexandru Ioan Cuza – parțial (Bloc l2, Bloc ANL, Magazin Diana, Poșta și imobile) și străzile: Salinei, Florilor, Morilor și Fagul Miului.
Echipele de intervenție ale Apavil SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.
• Compartimentul comunicare, mass-media al societății Apavil SA