Săptămână foarte importantă pentru președintele CJ Vâlcea


• pe agenda lui Costi Rădulescu se află mai multe puncte de interes
Abia începută, săptămâna aceasta se anunță una cât se poate de aglomerată pentru președintele Consiliului Județean Vâlcea. Pe agenda lui Costi Rădulescu au fost deja incluse câteva puncte de maxim interes. Miercuri, președintele CJ Vâlcea se va întâlni cu primarul Râmnicului pentru o analiză asupra a trei chestiuni cu importanță la nivelul municipiului: „Am discutat cu domnul primar Mircia Gutău şi vom face împreună o analiză cu privire la proiectul de unificare a celor două teatre, la amenajarea Centrului de Permanenţă Medicală în cartierul Ostroveni, precum şi la identificarea şi stabilirea modului de acţiune, legală, prin care primăria municipiului să poată interveni în vederea amenajării unor parcuri în zona unităţilor spitaliceşti din Râmnic, aflate în coordonarea Consiliului Judeţean Vâlcea.

Alunecarea haldei de steril din Alunu, alt punct fierbinte

De altfel, săptămâna aglomerată pentru președintele CJ Vâlcea a început chiar astăzi, printr-o întrevedere cu prefectul Florian Marian referitoare la problemele cu care se confruntă locuitorii comunei Alunu în urma reactivării unei alunecări de teren la halda de steril din zonă. „Am dispus ca o echipă de la Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Vâlcea să se deplaseze în zonă pentru a sprijini, la nevoie, autorităţile locale şi celelalte instituţii, atunci când va trebui să intervenim”, a sunat concluzia lui Costi Rădulescu referitor la acest aspect.

Încă o ședință la Mirajul Oltului. RAJDP asfaltează drumuri în Măciuca

Decis să miște lucrările la proiectul Mirajul Oltului din Călimănești, președintele CJ Vâlcea a trimis reprezentanți ai instituției pe care o conduce să monitorizeze cât mai des posibil activitățile desfășurate în orașul-stațiune de pe Valea Oltului. Tot în această dimineață, Costi Rădulescu a avut o ședință de analiză asupra activităților Regiei Județene de Drumuri și Poduri Vâlcea.
„Împreună cu directorul executiv, am stabilit să intensificăm ritmul de lucrări acolo unde avem licitaţii câştigate pe OG 28, dar şi să menţinem un ritm susţinut la lucrările de reparaţii, întreţinere şi turnare covoare asfaltice pe drumurile judeţene. De astăzi, RAJDP Vâlcea a început să acţioneze în comuna Măciuca, în vederea asfaltării unor drumuri locale, pentru care s-a obţinut finanţare conform prevederilor Ordonanţei de Guvern nr.28/2013”, susține Costi Rădulescu prin intermediul unei declarații de presă.
În plus, președintele CJ Vâlcea a mai amintit că, tot în această perioadă, compartimentele de specialitate lucrează intens pentru depunerea proiectelor de reabilitare a centrelor de plasament.