Să nu audă Becali asta că oprește investițiile în Vâlcea!


Constantin Rădulescu a anunțat că hoții operează chiar și pe drumurile care duc către mănăstirile din județ
Hoții nu se tem să fure nici pe Drumul «Athosului românesc» (Drumul Județean 658 Gura Văii – Muereasca – Mănăstirea Frăsinei)! O să îi vadă Doamne-Doamne, suntem siguri de asta! Dar, până atunci, rămâne ca noi, muritorii de rând, să ne descurcăm alături de alți muritori care înțeleg să își însușească bunuri care nu le aparțin. De ce spunem asta? Pentru că, așa cum ne-a informat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, se fură chiar și pe drumurile care duc spre mănăstirile din județ.
„Am verificat din nou Drumul Athosului Românesc întrucât suntem aproape de inaugurarea acestui obiectiv de investiții. Am constatat cu tristețe un lucru: dispar indicatoarele de semnalizare rutieră și oglinzile din intersecții, montate tocmai pentru siguranța circulației! Înțeleg că și anumite părți din confecțiile metalice au început să dispară. Nu voi tolera așa ceva! Voi face toate demersurile pentru a monta camere de supraveghere și, în acest fel, pe românește, să ne apărăm de hoți”, au fost declarațiile amare ale președintelui Rădulescu.
În acest context, ne întrebăm care va fi reacția omului de afaceri George Becali, care va ridica două mănăstiri (una de maici și alta de taici) în orașul Băile Olănești, dacă va afla că, în Vâlcea, se fură chiar și pe drumurile ce duc spre mănăstiri! Nu riscăm, ca județ, să pierdem bunătate de investiții despre care se vorbește deja în toată presa românească!? Vă rugăm să nu îl anunțați pe George Becali!

Drumul către «Athosul Românesc» va fi inaugurat în noiembrie

Dincolo de toate aceste aspecte neplăcute, Constantin Rădulescu a mai precizat că s-a bucurat să văd că drumul arată foarte bine și că lucrările s-au finalizat. Conform spuselor președintelui Consiliului Județean Vâlcea, acest obiectiv va putea fi inaugurat în luna noiembrie a acestui an.
În context mai este de amintit că, pentru modernizarea Drumului Județean 658 Gura Văii – Muereasca – Mănăstirea Frăsinei, Consiliul Județean Vâlcea a investit aproximativ 10 milioane euro, lucrările fiind executate de Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea.