RÂURENI, SPONSOR OFICIAL pentru Cupa României la Handbal


• una dintre cele mai puternice mărci ale economiei vâlcene aparținând familiei Mutu și-a asociat numele de sportul rege al județului
„Cu drag din natură, Râureni intensifică susținerea handbalului românesc și dă numele competiției de tradiție și plină de surprize, Cupa României Râureni. Mizăm cu încredere pe ajutorul de nădejde al acestei mărci 100% românești, cu un renume excelent, inclusiv la nivel internațional, cu o tradiție de peste 50 de ani. Dezvoltarea durabilă și împlinirile au nevoie de fani înfocați și de devotamentul partenerilor care ne susțin material, cu asumarea misiunii de a sprijini valorile autentice ale țării prin handbal, sportul național cu un potențial fantastic”, au declarat reprezentanții Federației Române de Handbal după semnarea acestui parteneriat.
„Suntem foarte mândri de acest parteneriat și de faptul că putem contribui la dezvoltarea unui sport cu tradiție în țara noastră. Râureni este unul dintre brandurile cele mai conectate la valorile românești și ne-am făcut din susținerea acestora o misiune pe care ne-o asumăm cu mult entuziasm. Suntem încrezători în această asociere și așteptăm cu multă emoție primele competiții în care handbaliștii români își vor etala performanțele”, a declarat Dan Mutu, CEO Râureni.
„Avem încredere că beneficiile acestui parteneriat se vor simți rapid, atât pentru sportivii implicați în competiții, cât și pentru publicul iubitor de handbal, care îmbrățișează valorile autentice românești”, a punctat și Constantin Din, președintele FR Handbal.