RÂMNICUL, RAIUL «TROTINETIȘTILOR». Alte sute de dispozitive vor fi aduse în oraș


Cum aproape toți râmnicenii cunosc, una dintre cele două companii mari din noul val al taximetriei și al promovării deplasărilor fără poluare a împânzit orașul cu multe sute de trotinete electrice. Campania demarată de această companie a debutat la începutul primăverii. Nu știm câte trotinete or fi fost stricate sau «șparlite» până în acest moment, însă reprezentanții acelei companii asudă din greu și, cu elan muncitoresc, ne aduc mereu trotinete noi (sau, oricum, nu prea uzate).
Dar asta nu este tot! Cealaltă companie importantă (tot străină, evident) care efectuează taximetrie și promovează mișcarea fără poluare a luat decizia de a contracara concurența și de a pune pe «piața» râmniceană de profil alte sute de trotinete electrice, din propria ei gamă. Adică diferite de trotinetele primei companii. Să știe râmniceanul cu ce merge, ce naiba!
Nu contestăm ideile acestea avangardiste, reformatoare; probabil că este în interesul tuturor ca mai mulți râmniceni să se deplaseze cu trotinetele și nu cu mașinile personale sau cu motocicletele poluatoare fonic. Însă, nu avem cum să ne abținem să le adresăm o întrebare reprezentanților acestor companii care au dat iama cu trotinetele lor: în orașul pensionarilor v-ați găsit să aduceți sumedenie de trotinete electrice; nu vedeți că tinerii sunt plecați din oraș și din țară și nu are cine să le folosească!?