PROIECT DE 12,7 MILIOANE LEI!
La Bujoreni se va construi un complex administrativ


În următorii ani, un nou proiect de amploare va fi implementat în comuna Bujoreni. Este vorba despre obiectivul de investiții intitulat „Complex administrativ – Sediu primărie și sală de sport în satul Olteni, comuna Bujoreni, județul Vâlcea”, obiectiv ce a fost inclus pe lista Sinteză a Companiei Naționale de Investiții (CNI). Recent, a administrația din Bujoreni a primit avizul documentației tehnico-economice la faza Studiul de Fezabilitate, iar următorii pași sunt scoaterea la licitație a proiectării și a execuției.

Viitorul complex administrativ va fi prevăzut și cu o sală multifuncțională

Complexul administrativ va fi compus din două corpuri de clădire. Ne referim la viitorul sediu al Primăriei Bujoreni, dar şi la o sală de sport multifuncţională, care va putea fi folosită şi ca sală de evenimente. Complexul va fi unul modern și va corespunde standardelor şi cerinţelor de funcţionare. Sediul Primăriei va avea toate dotările necesare desfăşurării unui act administrativ modern, urmând a fi realizate spaţii accesibile pentru persoane cu handicap, o arhivă, birouri moderne pentru angajaţi, spaţii unde pot fi primiţi cetăţenii, o parcare spaţioasă şi multe alte facilități.
Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 12,7 milioane lei. Investiţia va fi finanţată, așa cum menționam mai sus, de către Compania Naţională de Investiţii (CNI).
• Material realizat cu sprijinul Biroului de comunicare al Primăriei Bujoreni