Primarul Mihai Ionescu luptă pentru al VIII-lea mandat


Mihai Ionescu este candidatul social-de­mo­­craților în lupta pen­tru Primăria Cernișoa­ra. Actualul edil nu cu­noaște, încă, numele adversarilor săi politici, dar, noi am auzit că în bătălia politică s-ar „arunca” și agentul fis­cal al primăriei, acesta reprezentând liberalii. Menționăm că Mihai Ionescu se află la al VII-lea mandat, luptând pentru cel de-al VIII-lea, fiind cel mai longeviv primar, alături de Pearcu din Tomșani.

Bani pentru redarea în circuitul agricol a carierei miniere Jiblu

Există un proiect emis de autoritățile locale din Cernișoara privind redarea în circuitul agricol a carierei miniere Jiblu. Potrivit declarației edilului Mihai Ionescu, în baza acestui proiect, zilele trecute, Ministerul Economiei a virat banii pentru începerea investiției. Autoritățile locale au fost înștiințate chiar de prefectul județului, Dumitru Nicu Cornoiu.
După exploatarea cărbunelui, cariera a fost închisă și a fost nevoie de zece ani de eforturi din partea autorităților locale din Cernișoara pentru a găsi înțelegere la Guvern. Urmează licitația, eventualele contestații, după care se va da drumul lucrărilor propriu-zise.