Primăria Râmnicului vă propune UN WEEK-END CU TREI SPECTACOLE de calitate!


Trei spectacole de calitate sunt oferta Primăriei Râmnicu Vâlcea pentru acest sfârşit de săptămână. Deschiderea va fi făcută vineri, 24 iunie 2022, de la ora 18.00, în Parcul Zăvoi (pe esplanada Teatrului Municipal „Ariel”) de un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Iei: Umor şi muzică românească, având ca protagonişti actorii Teatrului „Ariel” şi Corul „Euphonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu”.
Sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 19.30, pe scena Arenelor „Traian” vor evolua Damian & Brothers, alături de Raluka şi Proiectul Balkanic. Se anunță un show incendiar, în care muzica lăutărească se împleteşte cu ritmuri de rock, jazz sau reggae, iar ţambalul, naiul şi acordeonul fac echipă cu chitara electrică şi tobele de rock într-o fuziune de excepţie.
Duminică, 26 iunie 2022, de la ora 20.00, tot la Arenele „Traian”, va avea loc spectacolul „El Muro”. Acesta a fost definit de creatorul său, actorul Paul Cimpoieru, drept „un performance de teatru-dans modern, dinamic, puternic, fresh şi neaşteptat prin felul în care îmbină emoţia, sensibilitatea, umorul dar, mai ales, mesajul”.
Accesul spectatorilor la toate aceste spectacole este gratuit.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea