Primăria a găsit o destinație pentru clădirea nefinalizată de la Ștrandul Ostroveni. TOTUL COSTĂ 28 DE MILIOANE DE LEI!


Printr-o adresă transmisă Primăriei Râmnicu Vâlcea în urmă cu câteva zile, Direcţia Investiţii – Departamentul Alte obiective de investiţii din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii a comunicat includerea obiectivului „Amenajare Centru multifuncţional de relaxare şi agrement Ostroveni” în Lista Sinteză a subprogramului „Alte obiective de interes public sau social în domeniul construcţiilor”. Înștiințarea a venit ca răspuns la solicitarea făcută de către municipalitate la începutul acestui an.
Realizarea investiţiei „Amenajare Centru multifuncţional de relaxare şi agrement Ostroveni” implică finalizarea lucrărilor deja realizate si dotarea centrului, astfel încât, la final, să rezulte zone de agrement şi relaxare. Acestea ar urma să aibă spaţii pentru activităţi educaţionale, cultural-artistice, tehnico-ştiinţifice şi sportiv-turistice, spaţii pentru activităţi sportive pentru adulţi, trasee de activităţi pentru toate vârstele, locuri de joacă şi de petrecere a timpului liber pentru vârste diferite (preşcolari, elevi 6-12 ani, elevi 12-18 ani). Totodată, se propune realizarea unui spaţiu de alimentaţie publică la etaj, cu posibilitatea de servire a mesei atât în interior, cât şi pe terasă, care să deservească întregul imobil.

Clădirea ar putea găzdui (simultan) 720 de persoane!

Conform Devizului General aferent Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI), aflată în faza de aprobare, valoarea totală pentru realizarea obiectivului este de 28.069.879 lei cu TVA. Estimativ, imobilul va putea găzdui simultan aproximativ 720 persoane.
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea