Președintele Platformei Unioniste „Acțiunea 2012” vine la Vâlcea


• se dorește strângerea unui milion de semnături pentru organizarea referendumului de Re-Unire a Republicii Moldova cu România
Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria” – Filiala Județeană „Matei Basarab” Vâlcea susține campania Alianței pentru Centenar, „1 milion de semnături pentru referendum”, de Re-Unire a Republicii Moldova cu România. În acest sens, va organiza miercuri, 19 septembrie 2018, între orele 17.00-18.30, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, o conferință de presă cu privire la campania de strângere de semnături în România, Republica Moldova și diaspora pentru organizarea unui referendum de revizuire a Constituției. Astfel, ar urma să se prevadă dreptul poporului român de a se reunifica pașnic, într-un singur stat, în concordanță cu Tratatul de la Helsinki (1975).
Precizăm că la întâlnirea cu presa vâlceană și locuitorii comunelor și orașelor vâlcene va participa George Simion – președintele Platformei Unioniste „Acțiunea 2012”.
Informațiile prezentate ne-au fost oferite de către Eugen Petrescu, președintele Asociației Națională Cultul Eroilor „Regina Maria” – Filiala Județeană „Matei Basarab” Vâlcea.