Poliția, în acțiune


Copil lovit de mașină pe străzile din Horezu
Marți seara, în jurul orei 19.00, C. Vasile, de 27 de ani, din comuna Costeşti, a condus un autoturism pe strada Căpitan Maldăr, pe raza oraşului Horezu, iar la km 0+15 m a lovit cu partea faţă a autoturismului pe P. A., de 12 ani, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost trans­portată la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism genunchi stâng. Con­ducătorul auto a fost testat cu apa­ratul etilotest, re­zultatul fiind negativ. Poliția ne anun­ță că își continuă cer­ce­tările pen­tru stabilirea cu exac­titate a îm­pre­jurărilor producerii evenimen­tu­lui rutier.

Accident spectaculos la Mihăești
Tot marți seara, în jurul orei 19.00, P. Marian, de 36 de ani, din Bucureşti a condus un autoturism pe D.N.67 – Mihăeşti, iar la km 185 pe fondul oboselii la volan a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de J. Ion. În urma impactului, autotu­ris­mul s-a răsturnat în afara părţii ca­ro­sabile. Din accident, a rezultat ră­nirea conducătorului auto P. Marian, diagnosticat cu fractură umăr şi TCC acut minor.

Moped neînmatriculat, depistat în trafic
Marți, la ora 17.30, poliţiştii Postului de Poliţie Orleşti şi Postului de Poliţie Ioneşti au depistat în trafic, pe DN 64- Ioneşti, pe M. Dumitru, de 40 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat. În urma verificării în bazele de date, s-a confirmat faptul că mopedul este neînmatriculat şi a rezultat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.