PND a fost înscris în Registrul Partidelor Politice


• deputatul Ion Cristinel Marian este liderul Filialei Vâlcea a noii formațiuni politice

Prima zi a acestei săptămâni a venit cu vești bune pentru reprezentanții Partidului Național Democrat. Tribunalul București a admis cererea membrilor fondatori ai PND și a dispus înscrierea acestei formațiuni în Registrul Partidelor Politice.
„Salutăm decizia instanței și anunțăm cu această ocazie că PND va reprezenta pe scena politică etalonul integrității, al competenței și al eficienței. Totodată, dorim să mulțumim în mod special celor 34.000 de cetățeni români, din toate județele României, care au semnat pentru înființarea Partidului Național Democrat, considerați membri fondatori, care au girat cu încrederea lor PND. De asemenea, invităm toți cetățenii României care cred că pot da o mână de ajutor la reformarea clasei politice să ni se alăture în primul proiect politic din ultimii 25 de ani serios, bazat pe integritate și meritocrație și care să poarte numele de Partidul Național Democrat”, se arată în comunicatul de presă transmis de către conducerea națională a PND.
Noul partid politic este reprezentat și la nivelul județului nostru. Liderul Filialei Vâlcea este deputatul Ion Cristinel Marian, reprezentantul Colegiului Drăgășani în Parlamentul României. Referitor la decizia Tribunalului București, parlamentarul vâlcean ne-a declarat: „Mă așteptam ca Tribunalul București să ofere această hotărâre. Avem atâtea zeci de mii de semnături venite din partea românilor și era firesc ca PND să fie înscris în Registrul Partidelor Politice. Acum trebuie să trecem la treabă și împreună cu susținătorii noștri să aducem un plus acestei țări. La nivel județean, ne-am propus să constituim cât mai rapid comitete de inițiativă la nivelul tuturor localităților”.