Pentru sezonul rece, Prefectul solicită DSP-ului să nu uite persoanele expuse riscurilor


La începutul acestei săptămâni, a fost întrunit Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, tema de dezbatere reprezentând-o „Pregătirile autorităților locale și județene, respectiv Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea și Consiliul Județean Vâlcea, pentru perioada sezonului rece 2017-2018”.
Materialele au fost prezentate de către Ioan Tamaș, directorul Tehnic al Consiliului Județean Vâlcea și de către Virginia Fulgescu, director Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea. Discuțiile purtate au dus la concluzia că, atât din punctul de vedere al serviciilor de încălzire pentru populație, cât și al stocurilor de materiale, dar și al viitoarelor activități de deszăpezire, instituțiile și societățile cu atribuții sunt pregătite.
Prefectul Florian Marin (foto) a solicitat Direcției de Sănătate Publică Vâlcea să aibă în vedere situația persoanelor în vârstă, singure, fără sprijin material, a gravidelor, a persoanelor ce necesită dializă și a celor cu afecțiuni cronice, pentru a nu exista probleme în caz de ninsori abundente.