Paznicii, verificați iar de polițiști


• șapte au fost prinși în «off-side»
Recent, polițiștii râmniceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici. Oamenii legii au verificat un număr de 35 de unități asigurate cu pază umană proprie sau prin societăți specializate de pază. Acțiunea a avut ca scop verificarea modului de executare a serviciului de către agenții de securitate, cunoașterea sarcinilor și a modului de intervenție în cazul producerii unui incident în obiectivul păzit.
Au fost depistați șapte agenți de securitate care desfășurau serviciul în mod necorespunzător, respectiv dormeau în cabina de pază sau nu purtau ecusoanele de identificare. La una dintre firme, paznicii nu au fost nici măcar găsiți, polițiștii demarând verificări în acest sens pentru adoptarea măsurilor corespunzătoare. Astfel, oamenii legii au identificat mai multe nereguli, în toate cazurile fiind dispuse măsurile legale.

Numeroase acțiuni ale polițiștilor rutieri râmniceni
• au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora ridicându-se la peste 20.000 de lei
Zilele trecute, polițiștii din Râmnicu Vâlcea au acționat pentru depistarea și tragerea la răspundere a conducătorilor auto care nu respectă legislația în vigoare, precum și pentru menținerea unui climat de ordine și liniște publică. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regulilor rutiere, dar și în baza Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, valoarea totală a sancțiunilor ridicându-se la aproximativ 20.000 de lei.
De asemenea, polițiștii rutieri au amintit faptul că, în cadrul operațiunilor specifice derulate, au fost reținute trei permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

În numai o zi, două dosare penale la Bujoreni
Prin intermediul unui comunicat de presă, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea anunță că, în ziua de duminică, au întocmit dosare penale în urma neregulilor depistate în trafic. În dimineața zilei, un bărbat cu vârsta de 65 ani, din comuna Bujoreni, a fost depistat de polițiști pe raza localității, în timp ce conducea un moped neînmatriculat. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punerea sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.
La aceeași dată, polițiștii au oprit în trafic un bărbat cu vârsta de 36 ani, domiciliat în Marea Britanie, în timp ce se deplasa pe raza comunei Bujoreni la volanul unei autoutilitare, având dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României suspendat din data de 24 iulie. Și în acest caz, oamenii legii anunță că a fost întocmit dosar penal.