Pentru că au fost cuminți și au învățat bine,
COPIII DE LA ȘCOALA WALDORF au primit mai repede cadourile de la Moșul cel bun


Așa cum vă anunțam și acum câteva zile, vineri, 16 decembrie 2022, cu începere de la orele 17.30, Asociația pentru Școala și Grădinița Waldorf, alături de copiii și dascălii Școlii Waldorf din Râmnicu Vâlcea (și cu sprijinul părinților micuților) au organizat un frumos spectacol de colinde românești la sediul instituției de învățământ din nordul Râmnicului.
Medicii Irina și Radu Dobrescu, cei care au pus bazele sistemului de învățământ Waldorf în județul nostru cu aproape trei decenii în urmă, au fost, ca de obicei, prezenți la acest tradițional eveniment. Copiii și cadrele didactice s-au pregătit foarte bine pentru spectacolul de colinde, iar eforturile lor au fost răsplătite cu multe aplauze venite din partea celor prezenți. Și, pentru că au fost cuminți și au învățat bine în cursul anului care se încheie, Moș Crăciun a sosit în avans pentru copiii de la Waldorf, cei mici primind cadouri încă din seara de 16 decembrie. Suntem convinși că vor mai primi multe daruri și în noaptea de 24 spre 25 decembrie, așa cum acești copii merită pe deplin!

Claudia Banu: „Felicitări cadrelor didactice Drăgănel Constantina și Ion Stoian
pentru faptul că îi învață pe copii despre adevărata însemnătate a Crăciunului”

Printre oaspeții care au petrecut clipe minunate, specifice sărbătorilor de iarnă, în compania elevilor de la Școala Waldorf, s-a aflat și Claudia Banu, senator de Vâlcea. La finalul spectacolului de colinde oferit de cei mici, reprezentanta județului nostru în Parlamentul României a avut un mesaj foarte frumos pe care vi-l prezentăm în rândurile de mai jos:
„Copiii sunt cei care au reușit întotdeauna să mă facă să mă detașez de orice probleme sau griji. De aceea, am acceptat imediat invitația familiei Irina și Radu Dobrescu, fondatori ai Școlii Waldorf, de a participa la serbarea de iarnă organizată de elevi. Felicitări cadrelor didactice Drăgănel Constantina și Ion Stoian pentru faptul că îi învață pe copii, prin astfel de minispectacole, despre adevărata însemnătate a Crăciunului, Nașterea Domnului Iisus Hristos, dincolo de cadourile aduse de Moșul cel darnic. Sărbători binecuvântate tuturor!”.