Pe final de lună, Trei spectacole la Teatrul „Ariel”


După ce, marți seară, vâlcenii s-au delectat cu spectacolul „Piațeta” (în regia lui Constantin Florescu), actorii Teatrului Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea au pregătit alte trei spectacole pentru pasionații acestei arte. Astfel, finalul lunii octombrie va aduce alte trei spectacole. Mai întâi, joi după-amiază, cu începere de la ora 18.30, în Sala «Zăvoi», vâlcenii sunt așteptați la spectacolul „Freud și Bunul Dumnezeu”, autor Mircea M. Ionescu (în regia și scenografia lui Alin Holcă).
De asemenea, ziua de duminică, 29 octombrie, se anunță una cât se poate de încărcată pentru actorii teatrului sprijinit financiar de Primăria Râmnicului. Mai întâi, cu începere de la ora 12.00, la Cinematograful „Geo Saizescu” din cartierul Ostroveni este programat un spectacol clasic pentru copii, anume „Cei trei purceluși”. Piesa este dramatizată după autorul James Orechard Halliwell-Phillips, în regia și scenografia lui Alin Holcă.
Tot duminică, dar în partea a doua a zilei, Cinematograful „Geo Saizescu” va fi gazdă pentru un nou spectacol, recomandat publicului de toate vârstele. Este vorba despre piesa intitulată „Frumoasa călătorie a urșilor Panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”. Textul acestui spectacol este semnat de Matei Vișniec, regia aparținând lui Mihai Dinvale. Se anunță, așadar, un final de lună octombrie plin de spectacole la Teatrul „Ariel”!.