Patru vâlceni care AU FĂCUT PROSTII ÎN STRĂINĂTATE au fost prinși de polițiști!


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că, la data de 12 mai 2021, au organizat o acțiune cu efective mărite în vederea punerii în aplicare a mai multor mandate europene de arestare emise pe numele unor bărbați din județul Vâlcea.
Polițiștii au acționat pe raza județului nostru, reușind să identifice trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, din Râmnicu Vâlcea și Alunu. Ei erau urmăriți internațional, față de aceștia autoritățile judiciare din Finlanda au emis mandate europene de arestare, fiind cercetați pentru infracțiuni de trafic ilicit de droguri și substanțe psihotrope.
A fost identificat și un bărbat de 32 de ani, din Bujoreni, care figura ca persoană urmărită internațional. Față de acesta autoritățile din Franța au emis un mandat european de arestare, el fiind condamnat la o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în grup organizat. În aceeași zi, cei patru au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, care a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Birourilor de Investigații Criminale Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, Secției 1 Poliției Rurală Râmnicu Vâlcea, Posturilor de Poliție Păușești Măglași și Alunu și jandarmilor din cadrul I.J.J. Vâlcea.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea