Orleștiul fără noroaie


Zilele trecute, printre picături, cum se spune – căci vremea ploioasă s-a dovedit un adversar greu de păcălit – pe Drumul Județean 645 sectorul Zăvideni – Orlești s-a asfaltat de zor. Neobosiții constructori au lucrat la așternerea de covor asfaltic pe raza comunei Orlești, acesta fiind al doilea an în consecutiv în care drumul județean din zonă beneficiază de astfel de investiții.
La fața locului a ajuns și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, cu scopul verificării calității lucrărilor și a ritmului în care acestea se desfășoară. „În Orlești se desfășoară lucrări specifice pentru ca acest drum județean să arate în condițiile cele mai bune. Am discutat cu oamenii de aici despre problemele pe care le întâmpină. Sunt probleme legate de scurgerea apelor, de preluarea apelor de pe versanți. Vom încerca să facem discuții cu autoritățile în domeniu. Sunt probleme cu respectarea legislației în domeniu de către anumiți cetățeni, dar și pentru acestea vom găsi soluții”, a precizat președintele CJ Vâlcea.

Rădulescu: „Fără ceartă, fără scandal, împreună le vom rezolva pe toate”

În ceea ce privește bunul dialog pe care îl are cu vâlcenii, Constantin Rădulescu a dat asigurări că orice cetățean va găsi la șeful județul o ușă deschisă pentru rezolvarea problemelor. „Când fac aceste deplasări în teren pentru a verifica, până la urmă, calitatea lucrărilor sau a verifica ritmul în care se desfășoară lucrările, profit de ocazie și, într-un fel, este o bucurie, pentru că oamenii mă întâmpină la porți și stau de vorbă cu cetățenii, cu vâlcenii. Chiar și aici în Orlești asta am făcut. Pentru că oamenii au probleme nu doar cu drumurile. Sunt unele dintre problemele pe care mi le comunică, poate exced competenței Consiliului Județean Vâlcea, dar mă interesează și îi voi reprezenta pe oameni în fața autorităților și mă voi adresa autorităților competente atunci când nu pot eu rezolva direct problema. Dar, tot ceea ce ține direct de președintele Consiliului Județean Vâlcea vă asigur că mă voi implica și voi face lucrul acesta cu tot sufletul. Fără ceartă, fără scandal, împreună le vom rezolva pe toate. Fac acest lucru cu mare bucurie pentru că simt că vâlcenii sunt aproape de noi, sunt aproape de mine și, în acest fel, îmi comunică toate problemele cu care se confruntă”, a transmis șeful județului.
℗ Articol de promovare ℗