Oportunitate pentru studenți: 50 de joburi în Germania


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea organizează selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, în perioada vacanței de vară (minim două luni). Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
Pentru anul acesta, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.
Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Vâlcea se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, în vederea înregistrării dosarelor. Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 15 ianuarie – 9 februarie, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.
Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0350.419,715, sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, precum și pe pagina de facebook AJOFM Vâlcea.
Datele ne-au fost furnizate de către Ion Marius Năfliu, director AJOFM Vâlcea.