Onoare maximă pentru fotbalul românesc: Tragerea la sorți a grupelor Campionatului European se va desfășura la București


În cadrul unui eveniment special organizat la Arena Națională, vineri, 15 martie, Christian Karambeu, ambasador UEFA EURO 2020, a anunțat că tragerea la sorți a grupelor turneului final va avea loc la București, în data de 30 noiembrie 2019.
Referitor la acest eveniment deosebit de onorant pentru fotbalul din țara noastră, reprezentanții Federației Române de Fotbal, prin intermediul unui comunicat de presă, au precizat următoarele: „Startul turneului final găzduit de 12 orașe de pe continent, printre care și Bucureștiul, se apropie! Vineri, în cadrul unui eveniment organizat la Arena Națională de Federația Română de Fotbal și Primăria Municipiului București, au fost prezentați ambasadorii EURO 2020 la București. Miodrag Belodedici, dublul câștigător al Cupei Campionilor Europeani, Dorinel Munteanu, liderul all-time al selecțiilor pentru naționala României, și Gabriela Szabo, fosta campioană olimpică la atletism, vor promova proiectul EURO 2020 la București”.
Evenimentul de stabilire a configurației celor șase grupe ale turneului final se va desfășura la Romexpo, la data mai sus amintită, adică 30 noiembrie 2019. În context este de amintit că, în vara anului viitor, Arena Națională va găzdui patru jocuri din cadrul Campionatului European: trei partide din grupa C (în datele de 14, 18 și 22 iunie 2020), plus o optime de finală (29 iunie 2020).