OLĂNEȘTIUL ÎN SĂRBĂTOARE! Programul complet al zilelor orașului


Manifestare tradițională, de larg ecou și cu multe aprecieri pozitive atât în județul nostru, cât și în afara lui, Zilele Orașului Băile Olănești propune vâlcenilor (și nu numai) noi spectacole memorabile. Fără restricții pandemice, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani, autoritățile din frumoasa stațiune de la izvoarele râului Olănești au pregătit un program artistic structurat de-a lungul a două zile, marți și miercuri, 19 și 20 iulie 2022. În context, mai este de amintit faptul că evenimentele se desfășoară cu prilejul împlinirii a 495 de ani de atestare documentară a localității.
Vă invităm să descoperiți din imaginile atașate acestui articol ce artiști au fost invitați la Zilele Orașului Olănești din acest an, cu mențiunea că Rapsodia Vâlceană, o orchestră foarte iubită și apreciată de către publicul vâlcean, va fi prezentă marți, la Olănești, cu prilejul acestui eveniment. De asemenea, capete de afiș al zilei de miercuri, chiar de Sfântul Ilie, vor fi momentele artistice susținute de Cristian Pomohaci și de Noaptea Târziu. Așa cum îi cade bine unui eveniment de seamă și bine organizat, Zilele Orașului Băile Olănești se vor încheia cu un frumos foc de artificii!

Invitația primarului Sorin Vasilache

„Am fi deosebit de onorați de prezența dumneavoastră la a XII-a ediție a «ZILELOR ORAȘULUI BĂILE OLĂNEȘTI», prilej de consultare, dialog și de cunoaștere a potențialului turistic al localității noastre. Vă așteptăm cu drag!”, a declarat în mesajul său Sorin Vasilache, primarul orașului Băile Olănești.