Obiectivele edilului Gutău privind sănătatea vâlceană: Parc modern la Maternitate și parcare la Spitalul Județean


Cu ocazia aniversării a 45 de ani de la înființarea Spitalului Nou, primarul Râm­nicului, Mircia Gutău, și-a dezvăluit planurile privind sănătatea vâlceană: construirea unui parc modern la Maternitate și a unei parcări la Spitalul Județean de Urgență din nordul municipiului.
„Vom face un parc modern la Obstetrică-Ginecologie, adică la Maternitate. Pentru a respecta cadrul legal, vom prelua timp de un an terenul din fața Maternității, îl vom moderniza și-l vom preda apoi Consiliului Județean. Spațiul verde din fața clădirii va fi modernizat după modelul parcului din fața Catedralei Ostroveni. Un alt obiectiv al meu, al doilea, se referă la amenajarea unei parcări la Spitalul Județean, unde, în acest moment, mai este haos. Deja avem două soluții, le vom analiza și apoi le vom pune în practică”, a declarat edilul ecologist Mircia Gutău.

Înființarea centrului de permanență din Ostroveni, pe agenda edilului

Alesul râmnicenilor a adus în discuție și centrul de permanență din Ostroveni, care nu poate funcționa din lipsă de medici de familie. Cu privire la acest aspect, Mircia Gutău a declarat că va rezolva și această doleanță a locuitorilor din partea de sud a municipiului.