O nouă captură a jandarmilor vâlceni de substanţe interzise, în Râmnic


Jandarmii vâlceni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, respectiv strada Ion Creangă, au observat doi tineri ce se pregăteau să fumeze o ţigară confecţionată cu substanţe interzise, într-un loc retras.
În urma constatării, patrula de jandarmi a procedat la legitimarea şi efectuarea percheziţiei corporale a celor doi tineri de 16, respectiv 19 ani, asupra cărora au fost găsite dispozitive de mărunţit resturile vegetale, o cutie de foiţe pentru confecţionarea ţigărilor, o foiţă de staniol în care se aflau două porţii de muguri, de culoare galben-verzui cu un miros înţepător.
Celor doi tineri O.M.Gh şi D.V.M. ambii cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, le-au fost întocmite actele de sesizare conform Legii nr. 143/2000 art.4 „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”.
Actele întocmite de jandarmii vâlceni, cât şi substanţele interzise au fost înainte către lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.
• Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea