Nu este păcăleală: Reducerea la plata integrală a impozitelor locale este valabilă până la 1 aprilie


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea au anunțat că data limită până la care persoanele fizice primesc bonificaţia de 10% pentru plata integrală a impozitelor datorate pentru anul în curs se prelungește până la 1 aprilie. Și nu este vorba despre este o păcăleală de 1 aprilie, măsura fiind justificată prin faptul că ultima zi în care se puteau achita integral impozitele pentru a primi bonificația este duminică.

Unde se pot plăti impozitele?

Pentru râmnicenii care încă nu și-au achitat impozitele facem precizarea că aceste sume de bani cuvenite bugetului local se pot achita în mai multe puncte din oraş, după cum urmează: sediul Direcţiei Economico-Financiare de pe strada Carol I, sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor de lângă Piaţa Centrală, Stadionul Zăvoi – splaiul Independenţei, în strada I.C. Brătianu din cartierul Ostroveni.
„Trebuie precizat că, la acest moment, casieria de la sediul central al Primăriei s-a mutat la parterul fostei clădiri SOCOM din vecinătate, accesul putându-se face fie direct din strada General Magheru, fie prin curtea interioară a Primăriei. Începând cu data de 2 aprilie, punctul de încasare din Ostroveni de pe str. I.C. Brătianu va fi relocat”, au transmis reprezentanții Primăriei Râmnicului prin intermediul unui comunicat de presă.