Neolife Vâlcea – speranța bolnavilor de cancer vâlceani


De astăzi. 21 septembrie 2023, județul Vâlcea și municipiul Râmnicul Vâlcea intră pe harta medicală a județelor/localităților ce pot asigura tratamentul oncologic. Drumurile chinuitoare ale pacienților vâlceni, și așa greu încercați de o boală cruntă, către alte centre oncologice, precum Cluj sau București, devin acum amintiri.
Astăzi este unul din acele momente în care, cu adevărat, administrația Râmnicului și a Vâlcii merită laude depline pentru voința dovedită în a atrage investitori într-un domeniu extrem de costisitor. Un drum asfaltat, un loc de joacă, apă, gaze sau canalizare s-au făcut și se vor mai face. O clinică ca cea deschisă astăzi… cu greu.
Aparatură de peste 4 milioane de euro este de astăzi disponibilă în Râmnic pentru a trata bolnavii de cancer așa cum se cuvine, pentru a aduce speranță multor pacienți. Neolife Vâlcea este perfect funcțional pentru a trata gratuit, prin Casa Națională de Sănătate, aici, la Râmnicu Vâlcea.
Despre Neolife și ceea ce reprezintă în lumea medicală vâlceană, puteți afla vizualizând înregistrările video de la inaugurarea noii clinici oncologice.

Fabio Razzetto – Manager Neolife România
ÎPS Dr. Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului
Constantin Rădulescu – Președintele CJ Vâlcea
Mircia Gutău – Primarul Râmnicului
Viorica Ștefan – Manager Neolife Vâlcea