Municipalii caută trei puncte la Reșița


• cu un succes obținut mâine în Valea Domanului, CSM ar reveni pe podiumul Seriei Vest

Victoria la scor obținută în etapa precedentă contra „gugulanilor” de la FC Caransebeș a dat aripi jucătorilor de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea. Așa după cum ați aflat din paginile cotidianului nostru, sâmbăta trecută, în cadrul primei etape a returului Seriei Vest din liga secundă de fotbal, meciul având loc pe stadionul din Parcul Zăvoi, fotbaliștii pregătiți de antrenorul Alexandru Pelici s-au impus la scor de neprezentare contra bănățenilor de la FC Caransebeș. Succesul cu 3-0 a adus puncte prețioase jucătorilor noștri, dar mai ales un „balon” important de moral la începutul returului.
Mâine, 21 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, în runda a doua a returului, municipalii lui Pelici au posibilitatea de a acumula alte trei puncte foarte prețioase. Fotbaliștii de la poalele Capelei vor evolua în deplasare, pe terenul reșițenilor de la Metalul. Gazdele din Valea Domanului nu traversează deloc o perioadă fastă, aflându-se pe ultimul loc în clasament, la mare distanță de pozițiile care permit salvarea de la retrogradare. Înaintea meciurilor din runda de mâine, CSM ocupă locul patru în clasamentul Seriei Vest (cu 25 de puncte acumulate), în timp ce Metalul Reșița se află pe poziția a paisprezecea (cu numai 4 puncte la activ).

Programul etapei XV-a

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 11.00
Metalul Reșița – CSM Râmnicu Vâlcea
Unirea Tărlungeni – Gaz Metan Mediaș
FCM Baia Mare – Șoimii Pâncota
Chindia Târgoviște – CS Mioveni
FC Caransebeș – FC Brașov
FC Bihor Oradea – Olimpia Satu Mare
Duminică, 22 noiembrie, ora 11.00
UTA B.D. Arad – Universitatea Cluj

Clasamentul Seriei Vest: Gaz Metan Mediaș 28p, UTA Bătrâna Doamnă Arad 26p, FCM Baia Mare 25p, CSM Râmnicu Vâlcea 25p, CS Mioveni 24p, Chindia Târgoviște 23p, Olimpia Satu Mare 22p, Universitatea Cluj 22p, FC Brașov 22p, Șoimii Pâncota 19p, FC Bihor Oradea 13p, FC Caransebeș 10p, Unirea Tărlungeni 8p și Metalul Reșița 4p.