AMR patru zile!


• sâmbătă se reia campionatul Ligii a II-a de fotbal, cu CSM Râmnicu Vâlcea în postura de lider al Seriei Vest

După o pauză competițională întinsă pe aproape trei luni, fotbaliștii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea revin la jocurile oficiale. Asta pentru că sâmbătă, 27 februa­rie, campionatul ligii secunde se reia, grupa­rea sprijinită de Primăria Râmnicului și frații Nițu pornind la drum în 2016 din privilegiata poziție de lider al Seriei Vest. Astfel, în acest moment, fotbaliștii numără zilele până la revenirea oficială pe „dreptunghiul verde”, perioada de pregătire încheindu-se.
Din partea regulată a sezonului competi­țional actual, echipele din Seria Vest mai au de disputat încă opt meciuri. Apoi, în funcție de punctaj, primele șase clasate se vor califica în play-off. Deși echipa noastră por­nește la drumul din 2016 de pe primul loc al clasamentul, având 35 de puncte, programul din perioada imediat următoare nu se anunță tocmai unul facil. Echipa noastră urmează să întâlnească grupările cu șanse reale în lupta pentru accederea în play-off. Totuși, oficialii de la CS Municipal rămân optimiști înaintea reluării campio­na­tului, apreciind că echipa noastră are șanse mari de a se califica între cele mai bune șase echipe ale Seriei Vest, urmând apoi să se implice în lupta pentru promovarea în Liga I.

Programul etapei a XIX-a

Sâmbătă, 27 februarie, ora 11.00
Universitatea Cluj – CS Mioveni
Gaz Metan Mediaș – Olimpia Satu Mare
Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea
UTA Bătrâna Doamnă – FC Brașov
Chindia Târgoviște – FCM Baia Mare
FC Bihor Oradea – FC Caransebeș*
Metalul Reșița – Șoimii Pâncota
*partida nu se va disputa

Clasamentul Seriei Vest

1.CSM Râmnicu Vâlcea – 35p
2.FCM Baia Mare – 35p
3.UTA Bătrâna Doamnă – 33p
4.Chindia Târgovişte – 32p
5.FC Braşov – 31p
6.CS Mioveni – 31p
7.Gaz Metan Mediaş – 31p
8.Universitatea Cluj – 26p
9.FC Olimpia Satu Mare – 26p
10.Şoimii Pâncota – 26p
11.Unirea Tărlungeni – 14p
12.CS Metalul Reşiţa* – -8p
13.FC Bihor Oradea s-a retras din campionat
14.FC Caransebeş s-a retras din campionat
*echipă penalizată cu 3 puncte, conform deciziei Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF

Ce adversare va avea echipa noastră până la finalul sezonului regulat: Unirea Târlungeni (deplasare), Gaz Metan Mediaş (acasă), Universitatea Cluj-Napoca (deplasare), CS Mioveni (acasă), Olimpia Satu Mare (deplasare), Şoimii Pâncota (acasă), FC Braşov (acasă) și FCM Baia Mare (deplasare).