MESAJ DE CONDOLEANȚE al liberalilor vâlceni după dispariția colegului lor


Vineri, 15 octombrie 2021, la câteva ore de la trecerea în neființă a celui care a fost primarul comunei Stănești, Ionel Michiu, liberalii vâlceni (colegii de partid ai defunctului) au transmis un mesaj de condoleanțe, pe care îl prezentăm în rândurile de mai jos:
„Filiala Partidului Național Liberal Vâlcea anunță cu profundă durere trecerea la cele veșnice a primarului comunei Stănești, Ionel Michiu. Reprezentat de bază al liberalismului vâlcean, dedicat comunității din care a făcut parte, după o meritoasă carieră ca ofițer al Armatei Române, a fost ales de către concetățenii săi ca primar al comunei Stănești în patru mandate, începând din anul 2008 și până în prezent. Încrederea acordată de comunitatea pe care a slujit-o este cea mai importantă dovadă a efortului și devotamentului său pentru dezvoltarea comunei Stănești și prin aceasta pentru afirmarea ideilor și proiectelor liberale. Apreciat de colegi și stimat de toți cei cu care a lucrat, Ionel Michiu va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre ca un exemplu de dăruire și seriozitate în slujba semenilor.
Exprimăm familiei și tuturor celor apropiați condoleanțele conducerii Filialei județene a Partidului Național Liberal și ale celorlalți colegi liberali și asigurăm pe această cale familia de întregul nostru sprijin
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească cu cei drepți!”
Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al PNL Vâlcea