Mega-ședință la Consiliul Local Călimănești


• 15 puncte vor fi dezbătute de consilierii locali • de la stabilirea nivelului taxelor, până la situația câinilor fără stăpân

Astăzi, se anunță o ședință lungă și plină de teme de dezbatere la Primăria Călimănești. Nu mai puțin de 15 puncte vor fi dezbătute de consilierii locali, alături de primarul Florinel Constan­tinescu (foto).
Se va discuta despre nivelul taxelor, impozitelor la nivelul anului 2017, despre înregistrarea orașului Călimă­nești în Sistemul național electronic de plată online a dărilor către stat, despre preluarea din domeniul privat al statului, administrarea Regiei Naționale Auto­nome de Distribuție și Exploatare a Filmelor „România Film” în domeniul public al orașului a două săli de cine­matograf, creșterea fondului de salarii la SC Călimănești Serv cu 16%, apro­barea planului de acțiuni sau de lucrări de interes local pe 2017, delegarea gestiunii serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân.
Se va mai discuta despre partea sportivă, respectiv aprobarea acordului – contract de asociere pentru sprijinirea activității Clubului sportiv „Cozia Călimănești” și modificarea statutului Clubului Sportiv „Cozia Călimănești”.