Mai mulți angajați din cadrul IPJ Vâlcea au donat lichidele vieții


La nivel național, Ministerul Afacerilor Interne a inițiat o campanie intitulată „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă”. Prin intermediul acestei campanii, MAI urmărește ca persoanele care s-au vindecat după ce au fost infectate cu Coronavirus să fie îndemnate pentru a dona plasmă.
Și angajații din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost receptivi la mesajul campaniei şi s-au prezentat, luni, 25 octombrie 2021, la Centrul de Transfuzii din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru a dona sânge și plasmă.
„Poliţiştii au dorit să îi încurajeze pe cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți. Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați suferit, ați luptat și ați învins în lupta contra COVID-19, tuturor celor care ați trecut prin momente cumplite și ați simțit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață. Această activitate va continua în zilele următoare, urmând ca polițiștii vâlceni să doneze sânge și plasmă în număr cât mai mare”, ne-au anunțat angajații Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea