Luptătorii profesorilor Cornel și Ilie Lupu s-au calificat la Turneul Final de la Suceava


bugheanu_birouÎn perioada 3-4 octombrie, la Constanța, s-a desfășurat Turneul al III-lea din cadrul diviziei de cadeți la Lupte Greco-Romane. Județul nostru a fost reprezentat de către sportivii Clubului Sportiv Școlar din Râmnicu Vâlcea, pregătiți de către profesorii Cornel și Ilie Lupu. Aceștia au obținut rezultate foarte bune, calificându-se la Turneul Final al Campionatului Național de Lupte Greco-Romane. Ultima fază a acestei întreceri va avea loc în zilele de 13, 14 și 15 octombrie, în municipiul Suceava. Dintre sportivii legitimați la CS Școlar Râmnicu Vâlcea ce s-au făcut remarcați la această competiție ținem să îi amintim pe Alexandru Cotora, categoria 100 kilograme, Radu Popescu, categoria 76 kilograme, Alexandru Petcu, categoria 58 kilograme și Cristian Drăgulescu, categoria 46 kilograme.

Nicolae Bugheanu: „Am încredere că vom câștiga o medalie la Suceava”

Directorul Clubului Sportiv Școlar Râmnicu Vâlcea, profesorul Nicolae Bugheanu (foto), i-a felicitat pe sportivii care au obținut aceste performanțe meritorii, calificându-se in-corpore la Turneul Final al întrecerii naționale de Lupte-Greco Romane. Ultimul act al acestei întreceri, destinat categoriei cadeți, va avea loc în zilele de 10 și 11 octombrie, la Suceava. Totuși, directorul prestigioasei instituții râmnicene ne-a mărturisit faptul că se aștepta la aceste performanțe, dată fiind pregătirea foarte bună pe care sportivii o au sub comanda profesorilor Cornel și Ilie Lupu. De asemenea, Nicolae Bugheanu ne-a mai precizat că are încredere în potențialul acestor sportivi, directorul de la CSȘ Râmnicu Vâlcea apreciind că secția Lupte Greco-Romane poate aduce cel puțin o medalie de la întrecerea organizată în Moldova. „Țin să felicit catedra de Lupte Greco-Romane a clubului nostru pentru rezultatele foarte bune obținute la întrecerea de la Constanța. Pe lângă cei doi antrenori, doresc să îi felicit și pe sportivi pentru eforturile depuse și pregătirea temeinică de care au dat dovadă la toate concursurile la care au participat. Tocmai de aceea, pot să spun că mă aștept la o medalie la finalul Campionatului Național de Lupte Greco-Romane de la Suceava. Sunt convins că putem obține o astfel de distincție la divizia cadeți pe echipe”, ne-a declarat directorul Clubului Sportiv Școlar Râmnicu Vâlcea, profesorul Nicolae Bugheanu.

Întrecere zonală la Timișoara

Conform spuselor directorului Clubului Sportiv Școlar Râmnicu Vâlcea, în exact aceeași perioadă, adică în zilele de 10 și 11 octombrie, la Timișoara, va avea loc o altă întrecere din domeniul Luptelor Greco-Romane. Este vorba despre întrecerea de zonă din cadrul Campionatul Național de Copii, destinat categoriei de vârstă 10-11 ani. Județul nostru va fi reprezentat și la această întrecere de către mai mulți sportivi legitimați la CSȘ Râmnicu Vâlcea.