LEGISLATIVUL RÂMNICULUI se reunește pentru prima dată în 2022


Ședinţa extraordinară a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea de luni, 17 ianuarie 2022, ora 11.00, de la Filarmonica „Ion Dumitrescu” este prima întâlnire din 2022 a consilierilor locali. Pe ordinea de zi figurează șase puncte, după cum urmează:
1.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 208/19.10.2021 privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” – S.A, a amplasamentului și asigurarea condițiilor, în vederea executării obiectivului de investiții „Construire creșă mare” – punct Izlaz Goranu, Goranu, Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.
2.Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri în vederea constituirii și recuperării cotei de participare a asociațiilor de proprietari la lucrările de intervenție pentru creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe.
3.Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării parțiale a excedentului anual al bugetului local pentru anul 2022.
4.Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetului finanțat integral din venituri proprii al unităților de învățământ preuniversitar de stat pentru anul 2022.
5.Proiect de hotărâre privind alipirea a două imobile-terenuri, proprietatea municipiului, situate în Râmnicu Vâlcea, strada Ostroveni.
6.Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei contractelor de închiriere pentru locuințele de serviciu situate în Municipiul Râmnicu Vâlcea strada Nicolae Titulescu nr.11, bloc 85 bis, scara C, ap. 2 și strada Republicii nr. 40, bloc I9, scara B, ap. 19.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicului