Lege și ordine! La mulți ani, Jandarmeriei Române!


Cu ocazia sărbătoririi a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, astăzi, 3 aprilie, Jandarmeria Vâlcea a organizat un eveniment festiv la care au participat oficialități din administrația publică, comandanți ai armelor și conducători de instituții cu care colaborează. Aceștia au adresat cuvinte de apreciere pentru evoluția Jandarmeriei de-a lungul anilor.

De asemenea, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, cinci ofițeri și cincisprezece subofițeri au fost avansați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, iar doi ofițeri au primit „Distincția de Serviciu pentru Îndeplinirea în Condiții Deosebite a Misiunilor Încredințate” din partea conducerii Jandarmeriei Române. Totodată, au fost acordate cupe și medalii câștigătorilor concursurilor organizate în acest context.

„Mulțumim tuturor cetățenilor pentru încrederea acordată și partenerilor noștri instituționali pentru buna colaborare în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în județul Vâlcea! Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, dorim să transmitem urări de mulți ani tuturor camarazilor jandarmi și să le mulțumim pentru dedicarea și curajul lor în menținerea ordinii și siguranței publice. La mulți ani, Jandarmeria Română!”, au precizat reprezentanții acestei arme. La mulți ani le spunem și noi și misiuni în siguranță!