La șapte dimineața, cinci elevi jucau zaruri în apropierea liceului în care învață. Jandarmii le-au spulberat norocul: le-au luat zarurile și i-au amendat!


În dimineața miercuri, 20 septembrie 2023, în jurul orei 07.30, jandarmii vâlceni au intervenit în cartierul Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea unde au surprins cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, elevi ai unui liceu din apropiere, jucând jocuri de noroc în curtea unui bloc, în timp ce se îndreptau către școală.

Să facă bine să își plătească amenzile: 250 de lei de fiecare!

„Acești tineri, deși ar fi trebuit să se pregătească pentru orele de școală, au ales să își petreacă timpul jucând jocuri de noroc cu implicații financiare. Norocul nu a fost de partea lor, deoarece, după ce au predat zarurile jandarmilor, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.250 de lei. Cei cinci minori au recunoscut că banii pe care îi aveau la ei și pe care i-au folosit la jocul de noroc erau pentru a-și asigura masa zilnică și proveneau de la părinți”, ne-au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.