La Grădinița «Dumbrava Minunată» – o poveste exterioară, o implicare totală


Arta este asociată cu frumosul. Arta, de orice fel, încălzește sufletul omului și implică toate simțurile.
Pentru învățarea și promovarea aspectelor legate de artă, Grădinița cu Program Prelungit Dumbrava Minunată Rm. Vâlcea în colaborare cu Liceul de Arte Victor Giuleanu au încheiat un parteneriat de colaborare cu denumirea „Arta, subiectul care ne unește” (Elevi destoinici, preșcolari receptivi).

Scopul urmărit: implicarea în stimularea participării preșcolarilor, elevilor, părinților în procesul educațional extrașcolar, transformându-i în parteneri activi și informați în educația copiilor. De asemenea, proiectul și-a propus să ofere comunității locale exemple de bună practică de colaborare în realizarea unui scop comun.

Prima activitate a fost un exemplu de bună-practică minunat, pentru că elevii Liceului de Arte au pictat exteriorul Grădiniței cu Program Prelungit Dumbrava Minunată. Imaginile sunt de vis! Efortul de echipă a condus spre emoție și naturalețe, iar beneficiarii (direcți sau indirecți) au apreciat pozitiv rezultatele artiștilor în devenire.


Mulțumim elevilor voluntari care au reușit să influențeze simțul văzului prin imaginile care vor dăinui peste timp!

 

Profesor învățământ preșcolar: Ispir Iuliana-Florentina, Vlad Alexandra-Anamaria, Florică Emilia, Georgescu Simona, Constantinescu Filofteia, Constantinescu Olga, Ciochină Daniela, Tudose Ramona, Enăchioiu-Vlad Simona, Ianțuc Andreea, Ciufu Nicoleta, Georgescu Alina, Lung Ana, Tudor Loredana, Bălan Ana –Maria și  Rău Ionela Georgiana.
Profesor: Annemarie Keresztely, Cercelaru Cristina, Sanda Aurelia și Pâlșu Robert.