La Festivalul Internațional „Ariel Inter Fest” Râmnicu Vâlcea: Teatrul „Stela Popescu” prezintă spectacolul «Lampio»


Marți, 19 iunie, Teatrul „Stela Popescu” va susţine o reprezentaţie cu «Lampio și grăuntele de lumină» la Festivalul „Ariel Inter Fest” Râmnicu Vâlcea. Spectacolul, prezentat de Primăria Municipiului București prin intermediul Teatrului „Stela Popescu”, va avea loc pe 19 iunie, de la ora 11.00, în sala Cinematografului „Geo Saizescu” din Râmnicu Vâlcea.
Reamintim că, în perioada 17-21 iunie 2018, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și Teatrul Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea organizează cea de-a VIII-a ediție a festivalului de teatru, „Ariel Inter Fest” 2018. Acesta a fost inaugurat duminică, 17 iunie 2018, când, între orele 18.30 şi 20.30, a avut loc parada stradală, la care au participat trupele internaționale: CIE Planète Vapeur (Nice, France), Brincadeira (Barcelona, Spania) și La Complet’ Mandingue (Lyon, France), pe traseul Arhiepiscopia Râmnicului – Calea lui Traian – Scuarul Mircea cel Bătrân (Zona Centrală).
Povestea delicată și plină de sensibilitate adaptată și dramatizată pentru copii, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătrașcu și cu o scenografie semnată de Cristian Marin, «Lampio și grăuntele de lumină» continuă să atragă săli pline de copii la Bucureşti şi iată, în premieră, în turneu în ţară. Își dă concursul corpul de balet al Teatrului „Stela Popescu”, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf Ioana Macarie.
Deviza sub care se petrec toate întâmplările poveştii noastre este: „Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”. Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumina? Și, uite așa, apar miracole, magie, prieteni, provocări, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă menirea în viață, pentru că el asta caută, de fapt. Micul Lampio este erou într-o poveste terapeutică despre curaj, determinare, talent și descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, locul în care oamenii trăiesc cele mai mari transformări. Alături de Lampio veți cunoaște și alți licurici, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței. Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten, Lampio, trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea.
Rezervări se pot face la numerele de telefon 0741.287.911 / 0350.427.500.
Biletele se pot achiziţiona de la sediul Cinematografului „Geo Saizescu” (B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea), zilnic, orele 10.00 – 18.00.