La Centrul Europe Direct Vâlcea, continuă cursurile de engleză şi germană


• acestea vor avea loc miercuri, joi şi vineri

Centrul Europe Direct Vâlcea, din cadrul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul”, continuă să vină în sprijinul vâlcenilor dornici să înveţe o limbă străină de largă circulaţie internaţională. Astfel, după cum vă anunţam în numere recente ale publicaţiei noastre, cursurile vor continua şi pe parcursul acestei săptămâni. În numărul de astăzi revenim cu programul cursurilor pentru ultimele trei zile lucrătoare ale acestei săptămâni. Astăzi, 13 mai, cu începere de la ora 16.30, simultan, în Holul Mare al Bibliotecii şi sala de seminarii a Centrului Europe Direct se va desfăşura cursul de limbă engleză pentru adulţi. Joi, 14 mai, cu începere de la ora 14.00, în sala de seminarii, va avea loc cursul de limbă germană pentru adulţi. Vineri, de la ora 10.00, tot în sala de seminarii a Centrului Europe Direct, se va desfăşura un nou curs de limba engleză.
Ar mai fi de amintit şi faptul că, tot în aceste zile, Secţia de carte în limbi străine a Bibliotecii Judeţene organi­zează, împreună cu voluntarii străini, o nouă serie de cursuri de învăţare a unor limbi străine mai „exotice”. Acestea se vor desfăşura după următorul program: miercuri (17.00-18.00) – Hindi; miercuri (18.00-19.00) – Spaniolă; joi (17.00-18.00) – Turcă; vineri (17.00-18.00) – Italiană.
Informaţiile ne-au fost furnizate de Corina Bedreagă, Imagine şi PR în cadrul Ser­viciului Informare şi Cooperare Europeană.