La aniversară: Primarul Costeștiului schimbă prefixul!


Luni, 10 august 2020, edilul PSD din Costești împlinește 40 ani! Toma Peștereanu, este primar ales din anul 2012, după ce, în prealabil, îndeplinise patru ani funcția de viceprimar.
Puțină lume știe că Toma Peștereanu ne este, în fapt, un coleg de breaslă, fiind absolvent al Facultății de Litere, Istorie și Jurnalistică – Secția Jurnalistică, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, la zi și fără taxă!
Toma Peștereanu a fost coleg de an la Sibiu cu celebrul fotbalist Bogdan Mara, cu care a jucat în cadrul echipei facultății la turneele organizate în cadrul ULBS: „Ce făcea Bogdan cu mingea, nouă nu ne ieșea nici în gând…”, își amintește de fentele sibianului.
A fost corespondent pentru Agenția de Presă Rompres pe Județul Vâlcea (oct. 2002 – feb. 2003); Corespondent Radio Cluj și Antena Sibiului la Campionatul European de Handbal Feminin de la Râmnicu Vâlcea 2000; Articole publicate în Evenimentul Zilei, România Turistică, Cartea Cărții Vâlcene; Colaborator Radio Vâlcea 2 Horezu, 1998 – 1999.
Între martie 2004 – iulie 2008, a fost cooptat de către primarul Valeriu Popescu în rândurile administrației publice locale fiind directorul Căminului Cultural Costești.
La atingerea acestei vârste, ziarul nostru îi mulțumește pentru toată deschiderea arătată și-i urează

„La (cât mai) mulți ani!”