INVESTIȚII IMPORTANTE în zona Colonie Nuci. A fost semnat contractul în valoare de peste 10 milioane de lei


Lucrările se vor derula cu fonduri europene în cadrul proiectului „Dezvoltare locală în comunităţi marginalizate. Componenta 1 – Colonie Nuci”
Luni, 3 octombrie 2022, primarul Mircia Gutău a semnat Contractul de lucrări pentru proiectul cu finanţare europeană „Dezvoltare locală în comunităţi marginalizate. Componenta 1 – Colonie Nuci”. Lucrările ce vor afecta o zonă de aproape 60.000 mp şi în care trăiesc aproximativ 1.400 de locuitori constau în construirea unui centrul social, educaţional şi recreativ (o clădire cu parter şi două etaje); amenajarea a patru zone verzi (o zonă pentru copii, o zonă de fitness, o zonă pentru seniori şi grădini aferente locuinţelor colective); amenajarea în curtea şcolii a unui spaţiu destinat activităţilor sportive; realizarea de branşamente de apă pentru locuinţele sociale; construirea unui scuar. De asemenea, va fi amplasat un punct de colectare selectivă a deşeurilor şi se va realiza modernizarea celor două tronsoane ale străzii Nuci, precum şi a aleilor betonate din jurul locuinţelor sociale.
În context, în privința contractului de lucrări, mai este de amintit că acesta a fost semnat cu S.C. ELECTROVALCEA S.R.L., are o valoare de 10.208.935 lei fără TVA, iar durata de execuţie este de 12 luni.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea