INCIDENT ȘOCANT în fața Liceului Forestier


Incident regretabil și de-a dreptul îngrijorător chiar în apropierea unui liceu din Râmnicu Vâlcea. Un elev al liceului amintit a fost bătut de către un elev al altei unități școlare din oraș din cauza unor postări pe rețelele de socializare. Jandarmii vâlceni au intervenit prompt, iar agresorul a fost identificat.
Întâmplarea s-a produs în după-amiaza de vineri, 10 decembrie 2021.
„Agresorul, un tânăr de 16 ani din Râmnicu Vâlcea și-a așteptat victima, elev la colegiul respectiv, să iasă de la ore. În momentul când a văzut-o, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele. Întreaga scenă a fost observată de personalul de securitate al școlii care a solicitat ajutorul jandarmilor. Un echipaj de Jandarmerie care se afla în apropierea școlii a intervenit de urgență reușind să întrerupă conflictul dintre cei doi tineri, care se pare ar fi pornit de la o postare pe o rețea de socializare”, au anunțat jandarmii vâlceni.
„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit în buzunarele agresorului un cuțit și un pistol de tip airsoft. Întrebat despre ce intenționa să facă cu acestea, tânărul a spus că sunt pentru autoapărare. Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele agresorului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și portul fără drept de obiecte periculoase, conform Codului Penal. Actele de sesizare fost înaintate organelor de Poliție în vederea continuării cercetărilor”, au mai anunțat jandarmii vâlceni.
Material realizat cu sprijinul IJJ Vâlcea