În Bujoreni și Mihăești, pompierii au intervenit pentru stingerea a două incendii


La mijlocul săptămânii, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea a două incendii de vegetaţie uscată, după cum urmează:
• în data de 11 octombrie, la ora 11.20, au intervenit în comuna Bujoreni, satul Malu Vârtop, unde a ars vegetația pe 0,5 hectare;
• în data de 11 octombrie, la ora 15.05, au intervenit în comuna Mihăești, satul Munteni, unde a ars miriștea pe aproximativ 0,25 hectare.
Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că ambele incendii s-ar fi declanșat în urma folosirii focului fără respectarea regulilor de prevenire și stingere a incendiilor de către persoane neidentificate.

O mașină a luat foc în Drăgășani

În aceeași zi, pompierii militari au intervenit, la ora 16.44, în municipiul Drăgășani, pe strada Tudor Vladimirescu, pentru stingerea unui incendiu declanșat la un autoturism. În momentul izbucnirii, mașina se afla într-un atelier auto pentru efectuarea unor reparații. Până la stingerea incendiului, au ars elemente plastice din interior, tapițeria și actele proprietarului. Incendiul a fost stins la scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenției. Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma efectuării de suduri, fără respectarea regulilor de prevenire și stingere a incendiilor de către personalul atelierului.
• Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vâlcea