IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI în urma căruia un bătrân a rămas inconștient pe asfalt


UP-DATE: Persoana grav rănită a decedat în cursul nopții la Spitalul din Râmnicu Vâlcea.
Abia dacă trecuseră două zile «legate» în care nu primisem informații despre vâlceni decedați pe drumurile sau prin pădurile din județ ori chiar în casele proprii, că o veste despre un om care este foarte aproape de moarte (iar dacă scapă cine știe cu ce sechele grave va rămâne!) a venit de la polițiștii vâlceni.
În concret, în seara de vineri, 19 august 2022, în jurul orei 22.30, pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Râmnicu Vâlcea s-a produs un grav accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unui bătrân de 85 de ani.
„Din primele verificări efectuate, se pare că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Budești, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu a accidentat un alt bărbat, în vârstă de 85 de ani, domiciliat în municipiul Râmnicu Vâlcea, care se pare că se angajase în traversare prin loc nepermis. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea