Ieri, a fost prezentată echipa completă a Jandarmeriei! Rădulescu și Turcu îl secundează pe Ciaușescu


Șeful Jandarmeriei vâlcene, lt. Col. Grigore Ciaușescu, a prezentat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, echipa completă din conducerea unității, respectiv adjuncții Ion Rădulescu și Cristian Turcu. „Colonelul Rădulescu ocupă funcția de prim-adjunct din martie 2014, fiind împuternicit pentru un an de zile, după acre numit oficial. Colonelul Turcu activează ca adjunct din septembrie a.c., când a promovat și examenul pe post. Sunt oameni serioși, care își fac treaba și, cum îmi place mie să spun, vorbesc mai puțin, fac mai multe”, a precizat Lt. Col. Grigore Ciaușescu.

Col. Ion Rădulescu, prim-adjunct IJJ Vâlcea: „Activez în unitate din 1990, când s-a pus, practic, și piatra de temelie. Datorită muncii depuse, pot contribui și la realizarea managementului unității. Ca prim-adjunct, am ca obiective organizarea/coordonarea/planificarea misiunilor…E o paletă largă. Dar, cum se spune: vorbe mai puține, muncă mai multă”.

Col. adjunct IJJ Vâlcea, Cristi Turcu: „Este o onoare pentru mine să fac parte din echipa de conducere a Jandarmeriei Vâlcea. Voi aduce aportul, bazându-mă și pe experiența acumulată”.

Lt. Col. Grigore Ciaușescu este de părere că ambii adjuncți îndeplinesc calitățile necesare ocupării funcțiilor în echipa de conducere a Jandarmeriei Vâlcea.