HCM vrea să stingă «lanterna»


Duminică, în Sala Sporturilor „Traian”, cu începere de la ora 16.00, jucătoarele de la HC Municipal Râmnicu Vâlcea vor susține meciul cu numărul cinci din actualul sezon al Ligii Florilor de handbal feminin. Elevele antrenorului Aurelian Roșca vor primi vizita slătinencelor de la Clubul Sportiv Municipal. Meciul se anunță destul de abordabil pentru jucătoa­rele râmnicene, echipa oaspete fiind clasată pe ultimul loc al ierarhiei, fără nici măcar un punct acumulat în primele patru runde care au trecut deja din actualul sezon. Chiar dacă nici echipa noastră nu a avut un debut tocmai strălucit, aceasta „bifând” rezultate negative în primele două runde, meciurile disputate în cadrul etapelor cu numerele trei și patru au adus și primele succese. Grație celor șase puncte acumulate, echipa sprijinită financiar de Primăria Râmnicului a avansat simțitor în clasament, „staționând” acum pe poziția a cincea, cu șase puncte acumulate.
În eventualitatea în care sportivele pregătite de antrenorul Aurelian Roșca vor reuși să se impună în disputa programată la finalul acestei săptămâni, echipa noastră și-ar consolida locul între primele cinci formații ale întrecerii. Succesul fetelor noastre în disputa cu CSM Slatina s-ar putea dovedi și mai important în eventualitatea în care, runda următoare, gruparea râmniceană s-ar impune pe terenul clujencelor de la Universitatea. Meciul din capitala Ardealului este programat sâmbăta viitoare, pe 28 octombrie.

Meciul va fi transmis de Televiziunea Română

Pentru iubitorii sportului din județul nostru care nu vor reuși să ajungă în tribunele Sălii Sporturilor pentru a le susține pe jucătoare, venim cu informația că meciul poate fi urmărit și prin intermediul transmisiunii directe pe care o vor realiza reprezentanții Televiziunii Române. Asta pentru că meciurile echipei noastre par să atragă ca un magnet interesul televiziunilor din România, meciul de duminică putând fi urmărit pe TVR2.