HCM Török și Docman fac front comun pentru dezvoltarea handbalului vâlcean


Torok1• clubul surorilor Edit Matei şi Maria Török are toate premisele pentru a deveni un nume de referință în handbalul juvenil românesc
Deşi au trecut mai puțin de trei ani de la înființarea sa, clubul spor­tiv HCM Török a crescut într-un an cât altele în șapte, iar acum se poate mândri cu mari performanţe în handbalul juvenil feminin. Câştigătoare a numeroase medalii la competiţii de anvergură naţională, structura sportivă înfiinţată de surorile Edit Matei şi Maria Török îşi propune să devină un nume de referinţă în handbalul juvenil românesc. Şi asta nu numai la întrecerile destinate fetelor, clubul având şi secţii dedicate băieţilor.
Iar pentru ca obiectivele propuse să fie și mai aproape de realizare, HCM Török a încheiat un parteneriat cu o societate din județul Ilfov, Docman Evo Serv. Contractul a fost semnat chiar ieri, la Sala Sporturilor „Traian”, pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire. Mai trebuie spus că, înaintea acestui moment, reprezentanții firmei din București s-au arătat foarte încrezători în reușita proiectului demarat de surorile Edit Matei și Maria Török. „Cred cu putere că viitorul copiilor noștri va fi mai bun dacă ei practică un sport de performanță. Și asta pentru că sportul oferă sănătate, energie, disciplină și responsabilitate. Entuziasmul natural pe care copiii îl au trebuie ajutat să se manifeste într-un mediu profesionist, astfel încât timpul și abilitățile lor să nu se risipească”, a declarat încrezătoare Ramona Vlad, manager general al Docman.