Ghid bonusuri pariuri sportive în Români


Pariurile sportive sunt o activitate populară în România, iar mulți pariori caută modalități de a profita de bonusurile oferite de casele de pariuri. Cu toate acestea, poate fi dificil să navigați prin numeroasele oferte și să înțelegeți exact ce trebuie să faceți pentru a profita de aceste bonusuri pariuri. În acest ghid, vom explora tipurile de bonusuri oferite de casele de pariuri din România și vom oferi sfaturi despre cum să le utilizați eficient.

Tipuri de bonusuri la pariurile sportive

Există o varietate de bonusuri disponibile pentru pariori la casele de pariuri din România. Acestea includ:

  • Bonusuri de bun venit: Acest tip de bonusuri este destinat noilor clienți și pot varia de la pariuri gratuite până până la bani. Pentru a profita de acest tip de bonus, trebuie să creați un cont la casa de pariuri și să îndepliniți cerințele minime de depunere. Bonusul de bun venit poate fi accesat o singură dată, la înregistrarea pe platformă. Ține cont că există și un termen limită în care îl poți solicita după ce te înregistrezi. 

  • Bonusuri fără depunere: Sunt oferite fără a fi necesară o depunere. Acestea sunt rareori la fel de generoase ca bonusurile de bun venit, dar pot fi o modalitate bună de a testa casa de pariuri fără a fi necesară o investiție inițială. Pentru a obține acest tip de bonusuri trebuie să îndepliniți diferiți pași/condiții (verificare cont, zi de naștere etc). 

  • Bonusuri la depunere: Acestea sunt oferite clienților existenți și sunt legate de depunerea de bani în contul de pariere. Acestea pot fi oferite sub forma de bani bonus sau de pariuri gratuite. Bonusurile la depunere sunt cele mai întâlnite. Ele sunt acordate constant și pentru fidelizarea jucătorilor. 

  • Bonusuri cashback: Acestea sunt oferite ca un fel de protecție împotriva pierderilor. Dacă pierdeți un pariu, puteți primi o parte din bani înapoi sub forma de bonus.

Cum să utilizați bonusurile la pariurile sportive

Pentru a utiliza bonusurile oferite de casele de pariuri în mod eficient, este important să luați în considerare următoarele sfaturi:

  • Citiți termenii și condițiile: Este important să înțelegeți cerințele pentru a obține și utiliza bonusurile. Acest lucru poate include depunerea minima, rulajul sau valabilitatea bonusului.

  • Comparați ofertele: Nu toate casele de pariuri oferă aceleași bonusuri și folosind termeni și condiții asemănătoare. Prin urmare, este important să comparați ofertele de la mai multe case de pariuri pentru a vă asigura că profitați de cele mai bune oferte.

  • Pariați inteligent: Bonusurile nu trebuie să fie utilizate ca o scuză pentru a paria mai mult decât ați fi făcut în mod normal. Este important să pariați doar pe evenimente și sporturi de care sunteți într-adevăr interesați și să faceți pariuri care au o șansă mai mare de a câștiga.

  • Urmați strategia de pariere: O strategie bine definită de pariere vă poate ajuta să luați decizii mai bune și să reduceți riscul de a pierde bani. 

  • Analizează cerințele de rulaj: Majoritatea bonusurilor oferite de casele de pariuri online impun diverse cerințe de rulaj. În cadrul acestora se specifică de câte ori trebuie să rulezi suma primită bonus, dar și termenul limită pe care îl aveți la dispoziție. 

Indiferent de tipul de bonus accesat trebuie să te asiguri că acesta este unul avantajos pentru tine. În cazul în care îți sunt impuse cerințe de rulaj prea mari (de peste 35x), ai un termen prea scurt pentru realizarea acestora sau îți sunt solicitate cote prea mari pentru a paria, un bonus poate să nu fie avantajos. Spre exemplu, dacă accesezi un bonus de 100 de lei și îți este solicitat un rulaj de 40x, înseamnă că va trebuie să efectuezi pariuri în valoare totală de minim 4.000 de lei (40 x 100 lei). Doar după realizarea acestui barem vei putea să-ți retragi câștigurile realizate.
În cazul în care nu îndeplinești rulajul în termenul specificat, bonusul și câștigurile rezultate din acesta vor fi anulate. 

Un alt aspect de care trebui să țineți cont este numărul de oferte active. Chiar dacă pe platformă sunt concomitent mai multe oferte pe care le puteți accesa, nu pot fi active mai mult de una. Doar după ce realizezi rulajul unei oferte (sau o anulezi) poți activa un alt bonus disponibil. În baza acestei informații puteți să decideți care este ordinea în care veți accesa bonusurile disponibile.